Po miesięcznej przerwie wracam do Was z podsumowaniem listopada. W grudniu posty pojawiać się będą już regularnie. Przerwa spowodowana była większym projektem, nad którym obecnie pracuję oraz nadchodzącymi zmianami, które pojawią się już wkrótce na blogu. Tymczasem zerknijcie jak minął nasz miesiąc, a my witamy już grudzień!:)
Mam dla Was kod rabatowy na zakup dowolnego zegarka oraz całego asortymentu na stronie Daniel Wellington, wystarczy w koszyku wpisać DWjuicy i na całe zakupy otrzymacie 15% rabatu!
Zerknijcie też na ich ofertę świąteczną, rabat tam też obowiązuje:)
5.Kawa i plotki z Martitsu. 6. Domowa pizza to najlepsza pizza. 7. Coffee o'clock. 8. Czekoladowe.
9. Przymiarki trwają. 10. Nap. 11. Wstałam! 12. Play girl.
13. Zrób mi pieczone ziemniaki. 14. Dyniowa love. 15. Groszkowa carbonara. 16. Hygge.
17. Books and coffee. 18. Matko napraw. 19. Smaki lata jesienią. 20. Coffee lover.
21. Mol książkowy. 22. Love to watch her sleep. 23. Wszędzie. 24. I zawsze.
25. Gdy w domu tylko pomidory. 26. Szpinak. 27. Pizza z bakłażanem-smak jesieni. 28. Kotlety ziemniaczano-szpinakowe z fetą wzbudziły Wasze ogromne zainteresowanie na Instagramie, przepis na nie znajdziecie na blogu White Plate:)
29. Ciasteczka z masłem orzechowym, przep z Kwestii Smaku, polecam! 30. Nowe Ministerstwo.
31. I nowe Phenome (niespodzianka dla Was wkrótce!). 32. Breakfast At Tiffany's , nowa kolekcja OPI.
33. Classic Black, cudo! 34. Pan Dorsz. 35. Naleśniki, zawsze. 36. Gdy za oknem deszcz, pieczemy.
37. Lubimy mirror selfie. 38. Matka.
Piękne zdjęcia :)
OdpowiedzUsuńBardzo dziękuję:)
UsuńKami, robisz tak klimatyczne zdjęcia, że mogłabym patrzeć godzinami! Czekam na więcej postów :* odcienieszarego
OdpowiedzUsuń:**
UsuńBardzo jestem ciekawa co to za niespodziankę szykujesz :) Zdjęcia przecudowne - uwielbiam!
OdpowiedzUsuńKinga, bardzo dziękuje! A niespodzianka już lada moment:)
UsuńŚwietne!masz przepis na pyszną pizze? Taką która jest podobna do pieca opalanego drewnem
OdpowiedzUsuńOd kilku lat korzystam z przepisu na ciasto do pizzy z bloga White Plate, czy jest podobne do takiego z pieca, ciężko stwierdzić, jednak pieca piekarnik na pewno nie zastąpi:)
UsuńDziękuję 😘😘 córeczka śliczna
UsuńCudowne zdjęcia! Miło popatrzeć!
OdpowiedzUsuńDziekuje!
UsuńNo właśnie, też jestem cieawa jak robisz ciasto na pizze:) i jak je poźniej rozwałkować na ile mniej więcej szerokości i grubości:) Szukam przepisów już od dawna i najczęsciej mi wychodzi coś cienkiego- twardy placek który ciężko się je, już nie mówiąc, że samczny nie jest.
OdpowiedzUsuńKorzystam z przepisu na ciasto z bloga White Plate, zawsze wychodzi, jest cienkie i chrupiące, z twardym nie ma nic wspólnego, więc polecam! Z powstałej ilości rozwałkowujesz ciasto wg własnego uznania, ja zazwyczaj stawiam na grubość powiedzmy ok 3 mm. Smacznego:)
Usuń